O nama

ukras.jpg
Image

Stomatološka ordinacija Dr Slavica Petrović posvećena je vašem zdravlju i vašem najlepšem osmehu. Smeštena nadomak čuvenog Bulevara Kralja Aleksandra, u Bukureškoj ulici, izmedju Đerma, Cvetkove pijace  i Liona, naša ordinacija je idealan komšija za sve građane Zvezdare, Vračara i ostalih centarlnih gradskih opština. Sa višegodišnjim iskustvom i konstantnom edukacijom iz savremene stomatologije, mi svakom pacijentu poklanjamo maksimalnu pažnju i strpljenje, jer mi volimo svoj posao. Rad po svetskim standardima najkvalitetnijim materijalima,garantuju Vam maksimalnu uslugu i bezbednost.

Savremen pristup, kreativnost, dogovor, bezbolne procedure, prijatna atmosfera su koncept našeg tima.

Tu smo da dizajniramo potpuno novi osmeh. Ako Vam je u mislima očaravajući osmeh holivudskih glumaca i mislite da je to nemoguće, pozovite nas jer mi smo centar osmeha. Uz kombinaciju savremenih tehnika estetske stomatologije dizajniraćemo osmeh za kojim će se svi okretati.

Naš cilj je da poseta stomatologu ne bude više asocijacija na strah i nelagodnost, već na mesto gde ćete rado dolaziti, a odlaziti sa osmehom koji ćete želite da pokažete celom svetu.

logokontakt.png
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
DR SLAVICA PETROVIĆ
Bukureška 6a, 11000 Beograd
+381 11 241 63 00 .:. +381 64301 62 99
Radno vreme:
Radnim danom: 08:00h - 16:00h
Četvrtak: 08:00 - 20:00h

 
Designed By OrbMarketing