Ortodoncija

ukras.jpg
ortodoncija.jpg
Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i ispravljanjem nepravilnog zagrižaja i krivih zuba. U lečenju tih nepravilnosti u stomatološkoj ordinaciji Dr Slavica Petrović koristomo fiksne i pokretne aparate koji proizvode blagu silu kojom se zubi lagano ispravljaju i dovode u željeni položaj. Ortodontski aparati nisu rezervisani samo za decu i mlade,sve češće ljudu u četrvtoj i petoj deceniji odlučuju se da poboljšaju svoj izgled,govor i zdravlje baš pomoću ortodontske terapije.
 
Takvi aparati se najčešće nose neprekidno određeno vremo ,posle povremeno ili tokom noći,onoliko dugo koliko ortodont to preporuči.
 
Cilj ortodontske terapije jeste da se postigne dobra funkcija i zadovoljavajuća estetika u skladu sa izgledom Vašeg lica. Ispravljanjem zuba ne samo što pacijent postaje zadovoljan izgledom zuba i lica,povećava se njegovo samopouzdanje i stvaraju se uslovi da se dugo očuva zdravlje zuba jer je sada održavanje higijeno olakšano postavljanjem zuba u pravilan i harmoničan odnos.
 
Ortodontski tretman u našoj ordinaciju podrazumeva celokupnu dijagnostiku i terapiju ortodonta sa dugogodišnjim iskustvom, stalno praćenje i kontrole ortodonta, do postizanja planiranog rezultatata i završetka terapije.
 
Pomogli smo velikom broju naših zadovoljnih pacijenata,biće nam drago da nam ukažete poverenje u kreiranju i Vašeg idealnog osmeha.
DR SLAVICA PETROVIĆ
BESTSMILE Beograd, Preševska 106
+381 64301 62 99
Radno vreme:
Radnim danom: 09:00h - 17:00h
Subota: 10:00h - 16:00h

 
Designed By OrbMarketing